Τίτλος : Production Trainee - Ρέθυμνο(PTR05)
Περιοχή : ΕΛΛΑΔΑ/ΡΕΘΥΜΝΟ
Τελευταία Ενημέρωση : 27/2/2018 6:00:00 μμ

H Creta Farms ξεκίνησε 30 χρόνια πριν ως μία εταιρία αμιγώς ελληνική και εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Όραμα μας να βοηθάμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα, προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης νοστιμιάς.

Σήμερα, η Creta Farms συνεχίζει να παράγει αγνά, υψηλής ποιότητας και με πλούσια γεύση προϊόντα. Διατηρώντας πάντα το αρχικό μεράκι των ανθρώπων της, έχει παντρέψει τη μεσογειακή διατροφική παράδοση με την καινοτομία, μεγαλώνοντας και ξεφεύγοντας πλέον από τα στενά ελληνικά σύνορα.

Το μυστικό μας; Η χρήση Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου, που είναι το πιο γευστικό, το πιο υγιεινό,  το πιο φυσικό και το πολύτιμο από όλα τα έλαια. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι το μυστικό μας για να δημιουργούμε την πιο νόστιμη και υγιεινή γευστική εμπειρία.

Η νέα παγκόσμια ταυτότητά της αντικατοπτρίζει τη δυναμική της και την αποφασιστικότητά της να ισχυροποιηθεί σε όλα τα επίπεδα, σηματοδοτώντας παράλληλα την εξάπλωση από μία “φάρμα” στην Κρήτη… σε “φάρμες” στο εξωτερικό, ενισχύοντας το προφίλ της ελληνικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Η Creta Farms μία από τις δυναμικότερες Εταιρείες στο χώρο των τροφίμων, ζητά να προσλάβει έναν ταλαντούχο νέο, ο οποίος θα συμβάλλει στο συντονισμό και στη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγή της παραγωγικής διαδικασίας, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές.

 

Production trainee, Ρέθυμνο, Κρήτη (ΚωδΘέσης: PΤR05)

 

Ο κάτοχος της θέσης θα αναφέρεται στον Προϊστάμενο Γραμμής Παραγωγής.

Κύριες αρμοδιότητες:

Απαραίτητα Προσόντα:

 

 Η Εταιρεία προσφέρει:

 

Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων: 27/03/2018

Εάν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος της Ομάδας μας ,συμπλήρωσε τώρα την αίτηση σου: 

http://cretafarmforms.applymycv.gr/mainsite/careers.html

Γιατί η μοναδική συνταγή της Επιτυχίας μας είναι οι άνθρωποι μας !!!
Επισκεφτείτε μας: http://www.cretafarms.gr/


Αποστολή Βιογραφικού