Τίτλος : Key Account Manager(KAM_01018)
Περιοχή : ΕΛΛΑΔΑ/ΑΘΗΝΑ
Τελευταία Ενημέρωση : 12/2/2018 9:57:00 πμ

H Creta Farms ξεκίνησε 30 χρόνια πριν ως μία εταιρία αμιγώς ελληνική και εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Όραμα μας να βοηθάμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα, προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης νοστιμιάς.

Σήμερα, η Creta Farms συνεχίζει να παράγει αγνά, υψηλής ποιότητας και με πλούσια γεύση προϊόντα. Διατηρώντας πάντα το αρχικό μεράκι των ανθρώπων της, έχει παντρέψει τη μεσογειακή διατροφική παράδοση με την καινοτομία, μεγαλώνοντας και ξεφεύγοντας πλέον από τα στενά ελληνικά σύνορα.

Το μυστικό μας; Η χρήση Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου, που είναι το πιο γευστικό, το πιο υγιεινό,  το πιο φυσικό και το πολύτιμο από όλα τα έλαια. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι το μυστικό μας για να δημιουργούμε την πιο νόστιμη και υγιεινή γευστική εμπειρία. Η νέα παγκόσμια ταυτότητά της αντικατοπτρίζει τη δυναμική της και την αποφασιστικότητά της να ισχυροποιηθεί σε όλα τα επίπεδα, σηματοδοτώντας παράλληλα την εξάπλωση από μία “φάρμα” στην Κρήτη… σε “φάρμες” στο εξωτερικό, ενισχύοντας το προφίλ της ελληνικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Η CRETA FARMS μία από τις δυναμικότερες Εταιρείες στο χώρο των αλλαντικών, ζητά να ενισχύσει την ομάδα πωλήσεων και να προσλάβει:

Key Account Manager (Κωδ. Θέσης:CB_ΚΑM_1218) με έδρα το Κρυονέρι, Αττικής

 

Αποστολή θέσης:

Αναφερόμενος στον Νational Αccount Μanager, ο ΚΑΜ είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και διαχείριση των Key Accounts με στόχο την κερδοφόρα υλοποίηση του πλάνου και την επίτευξη των εμπορικών στόχων του Ομίλου.

Κύριες αρμοδιότητες:

 

Απαραίτητα Προσόντα :

 

Η Εταιρεία προσφέρει:

Κάντε τώρα την αίτηση σας:  http://cretafarmforms.applymycv.gr/

Λήξη υποβολής βιογραφικών Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2018

Επισκεφτείτε μας: http://www.cretafarm.gr/

 

 

 


Αποστολή Βιογραφικού