Τίτλος : Υπεύθυνο Ανάπτυξης Αγοράς Horeca (Ψητοπωλείου), με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης( SAL_HORECA HER_0917)
Περιοχή : ΕΛΛΑΔΑ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τελευταία Ενημέρωση : 5/3/2018 6:21:00 μμ

Εδώ και 30 χρόνια, όλοι εμείς στην Creta Farms με πάθος για τη δουλειά μας & αγάπη για την εταιρία έχουμε ένα κοινό όραμά να βοηθούμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης νοστιμιάς. Με τον τρόπο αυτό ωθούμε την Creta Farms σε μία δυναμικά ανοδική πορεία η οποία ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και αισθανόμαστε υπερήφανοι που η ισχυρή παρουσία και οι συνεργασίες της στις διεθνείς αγορές, ενισχύουν το προφίλ της ελληνικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Η Creta Farms μία από τις δυναμικότερες Εταιρείες στο χώρο των αλλαντικών, αναπτύσσοντας τις δραστηριότητες της στο χώρο του γύρου ζητά να προσλάβει:

Υπεύθυνο Ανάπτυξης Αγοράς Horeca (Ψητοπωλείου)(SAL_HORECA HER_0917), με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης

Κύριες αρμοδιότητες:

 Απαραίτητα Προσόντα :

 Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρωμένες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.Απαραίτητη προϋπόθεση για τους ενδιαφερόμενους είναι να  κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης ή να έχουν τη δυνατότητα μετεγκατάστασης.

 Η Εταιρεία προσφέρει:

 

Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων: 05/04/2018

Εάν έχετε πάθος για το αντικείμενο  της πώλησης καινοτόμων προϊόντων , τότε μπορείτε να γίνετε και εσείς μέλος της  Ομάδας μας ,συμπληρώνοντας τώρα την αίτηση σας:

 http://cretafarmforms.applymycv.gr/mainsite/careers.html

Γιατί η μοναδική συνταγή της Επιτυχίας μας είναι οι άνθρωποι μας !!!
Επισκεφτείτε μας: http://www.cretafarms.gr/

 

 


Αποστολή Βιογραφικού